Missie

 

 The meaning of Life is to find your Gift.

The purpose of Life is to give it away.

  Pablo Picasso

 

Ik voel vanuit het diepste in mijn hart dat ik hier ben om bij te dragen aan het welzijn van andere mensen. Daarom heb ik na vele omzwervingen gekozen voor mijn eigen massagepraktijk. Sleutelwoord daarbij is balans, het terugbrengen van de balans in jou, zodat je weer in staat bent je volle creativiteit te benutten. In balans zijn geeft rust en zorgt er ook voor dat je je tevreden en liefdevol voelt. Je voelt liefde voor anderen, maar met name voor jezelf!

Ik werk vanuit mijn hart en heb gemerkt dat ik, door wie ik ben makkelijk verbinding leg met andere mensen, met jou. Ik voel goed aan wat je nodig hebt op het moment dat je in mijn praktijk bent en begeleid je vanuit liefde op jouw eigen levensreis.

De naam van mijn praktijk en het logo dat ik gebruik weerspiegelen waar ik voor sta: zorg, interesse, steun, vertrouwen en verbinding.

Agapi is een van de vier woorden van de Grieken voor liefde. Het staat voor onvoorwaardelijke, pure liefde als een natuurlijke staat van het menselijk bestaan.

Agapi is ook een Griekse naam voor vrouwen die aangeeft dat ze verstandig en wijs zijn met een grote bereidheid om andere mensen te helpen en hun capaciteiten aan te bieden voor het algemeen belang.

Het logo, de bloem, is afgeleid van de Bluebell een kruid met paarsblauwe bloemen met een wit hart. De bloem groeit in de regio van Canberra, de hoofdstad van Australië.

Het kruid wordt gebruikt in de Australische Bush Flower essences, de bloesemtherapie van Ian White.

Bluebell is een bloesem voor het hart: het opent je hart en laat anderen met plezier hierin delen.

Agapi Well Being - Bluebell