Een korte terugblik op 2017

Mocht ik je nog niet persoonlijk hebben geschreven of gesproken :
ik wens dat 2018 je een sprankelend en ontspannen jaar zal brengen vol liefdevolle
en gelukkige momenten in goede gezondheid.
En dat in moeilijke tijden hoop en liefde je mag omringen.

 

 

 

 

 

 

Vandaag is het alweer donderdag 18 januari 2018!

Buiten stormt het, bomen zijn omgevallen en versperren de straten, de NS heeft het treinverkeer in heel Nederland plat gelegd, er komt een melding van 112 binnen om dit nummer alleen te gebruiken in echte noodsituaties. Terwijl de wind om het huis giert, de regen tegen de ramen klettert, zit ik binnen warm met een heerlijk kopje thee achter mijn pc om een FB post te schrijven. Overigens wel getriggerd na een aantal berichtjes op mijn WhatsApp dat ik al een tijdje niets had geschreven….dat klopt!!!

Het blijft voor mij lastig tijd vrij te maken om achter mijn PC te gaan zitten, omdat ik nu eenmaal persoonlijk / telefonisch contact met mensen gezelliger en prettiger vind. Ik ga echter in 2018 mijn best doen om ook op FB meer van me te laten horen.

Voordat ik me daarop ga toeleggen een korte terugblik op 2017.

Ik ben heel dankbaar voor een liefdevol en gezond jaar verbonden met mijn familie, vrienden, klanten en collegae waarin we een aantal verdrietige, maar gelukkig ook vele mooie momenten hebben gedeeld.

Ik realiseer me dat 2017 voor mij een zeer enerverend en druk jaar was met privé het regelen van 3 verhuizingen, een verbouwing en inrichting van de nieuwe woning met mijn nieuwe lief en nog een extra verhuizing van mijn massagepraktijk van De Bilt naar Soest. Daarnaast heb ik de prachtige Masterclass Aromazorg in de Oncologie bij Kicozo afgerond. Een bijzondere ervaring dit jaar vond ik toch wel het geven van de praktijklessen bij de opleiding massage bij kanker in Barcelona. Ik heb genoten van de samenwerking en de intervisies met mijn collegae van het Instituut Massage bij kanker Nederland en BATC. En om “mijn lege dagen’’ te vullen nam ik deel aan diverse bijscholingen en trainingen voor de beroepsorganisatie en de ziektekostenverzekeraars.

Last but not least…….tijd voor mijn passie😊…….het samenzijn met mijn lieve klanten.
Hoe hectisch het in de wereld buiten ook is, hoe druk we ook zijn, het geeft zo’n heerlijk gevoel dat ik ook in mijn praktijk een oase van rust kan creëren. Een plaats waar ik je mag ontmoeten, waar je mag zijn wie je bent, waar tijd is voor persoonlijk contact en aandacht, waar ruimte is voor ontspanning en om je over te geven aan de liefdevolle aanraking van mijn warme massagehanden. Dank voor jullie vertrouwen in mij! Ook in 2018 kunnen jullie op mij rekenen.

Liefs, Carla

Het is zover!

Agapi Wellbeing - Carla Vaessen

AGAPI WELL BEING – mijn praktijk voor massage met zorg – is geopend

Een lang gekoesterde droom is in vervulling gegaan.

Ik wil mijn lieve familie en vrienden bedanken voor hun onvoorwaardelijk liefde en support om mijn droom te kunnen verwezenlijken. Ik kon te allen tijde bij hen terecht voor hulp bij de voorbereidingen, voor het opzetten, het uitzoeken en het inrichten van mijn massagepraktijk. Dank jullie wel allemaal !!!!

Dankbaar ben ik ook dat ik vanuit mijn passie het werk kan doen waar mijn hart ligt. Als massage therapeute wil ik mijn kwaliteiten inzetten om – vanuit mijn hart, via mijn handen – steun te mogen zijn voor die mensen die behoefte hebben aan ‘massage met zorg’.

Je vindt op mijn website hierover meer informatie.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Je kunt telefonisch contact met mij opnemen via mobiel nummer:  06 83 165 365 of stuur een e-mail naar: info@agapiwellbeing.nl

Je kunt mij vinden in het Gezondheidscentrum-Plus, Laanstraat 4 in Soest. Ik hoop je daar graag te mogen ontmoeten!

Warme groet,

Carla Vaessen