NurtureLife®

Je bent zwanger en je geniet er volop van. Het is een hele bijzondere tijd waarin je je extra bewust bent van je lichaam en het kleine leven dat in je groeit. Je kindje is nog niet geboren en toch voel je al een sterke band. Elke dag verandert je lichaam en geeft subtiele signalen af hoe het met je gaat.

Er zijn echter ook momenten tijdens je zwangerschap dat je je niet zo goed voelt. Dat je spanning voelt in je rug-, nek-, schouder- en buikspieren. Je ligt vaker wakker en hebt pijn in je benen of heupen. Op dat moment verlang je naar ontspanning, even de druk eraf zodat je daarna weer kunt genieten van het zwanger zijn.

NurtureLife® Massages

Speciaal voor jou als zwangere vrouw geef ik in mijn praktijk NurtureLife® Massages.

NurtureLife® is een holistische en therapeutische zwangerschapsmassage die speciaal ontwikkeld is om je tijdens je zwangerschap te ondersteunen. De massage is ontwikkeld door Pregnancy Massage Australia (PMA) en focust zich op de gezondheid, het welzijn en de ontspanning van jou als aanstaande moeder.

Voordelen NurtureLife® Massage

Elke fase in je zwangerschap kent zijn eigen veranderingen in je lichaam. In de opleiding voor NurtureLife® masseur wordt hier ruimschoots aandacht aan besteed. Dat betekent dat ik je in elke fase een veilige en ontspannende massage kan geven. Door de speciale massagetechnieken bij een NurtureLife® behandeling verminderen je klachten en bevordert het een ontspannen genieten van je zwangerschap.

Laat je verwennen

Tijdens mijn massages richt ik me op de verbinding tussen jou en je kindje en zorg ik voor een warme, veilige en verzorgende omgeving. Jij komt even tot rust en gaat na de behandeling ontspannen en met nieuwe energie weer de deur uit. Uiteraard stemmen we de behandeling(en) helemaal af op jouw behoeften als aanstaande moeder.

Een regelmatige NurtureLife® Massage zorgt voor extra ondersteuning bij alle veranderingen in je lichaam zodat het zich makkelijker kan aanpassen aan elke fase van je zwangerschap.

Laat je eens heerlijk verwennen en boek een NurtureLife® Massage bij mij in de praktijk in Soest

 

 

NurtureLife Logo

NurtureLife® Practitioner
Pregnancy Massage Australia

www.pregnancymassageaustralia.com.au